top of page

Day 16 & 17: Downtown Miami and back home

12/8/2023


The last days of my adventure I spend downtown Miami. I had the nicest hotel with rooftop pool and bar, strolled around, did some shopping and went on a boat trip to millionaires row! After that I had to leave to go back to Belgium, where I am now again. It's good to be back!


Thank you for all your beautiful messages!

Lotte---------------------------------------------------------------------


De laatste dagen van mijn avontuur bracht ik door in het centrum van Miami. Ik had het mooiste hotel met zwembad en bar op het dak, slenterde wat rond, winkelde wat en maakte een boottocht naar millionaires row! Daarna moest ik terug naar België, waar ik nu weer ben. Het is fijn om terug te zijn!

Bedankt voor al jullie mooie berichtjes!

Lotte44 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page