top of page

Day 12 & 13: Skyline drive & tattooed in Jacksonville


06/08/2023


I drove from Washington to the national park where the skyline drive is located! It was very pretty but it started raining! I drove to Charlotte to stay the night and drove the next day to Jacksonville! A tattoo artist I've been following for years is located there and he did some magic on my leg 😍 I've been driving a lot these days so not much to write about!


Till later!


---------------------------------------------------------------------


Ik reed van Washington naar het nationale park waar de skyline drive ligt! Het was erg mooi maar het begon te regenen! Ik reed naar Charlotte om te overnachten en reed de volgende dag naar Jacksonville! Een tatoeëerder die ik al jaren volg is daar gevestigd en hij heeft wat magie op mijn been gedaan 😍 Ik heb veel gereden deze dagen dus niet veel om over te schrijven!

Tot later!
62 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page