top of page

Day 14 & 15: St. Augustine, Miami beach and Key West

06/08/2023


After Jacksonville I took the time to pass by St. Augustine, the oldest town in the US. They seemed very proud of their colonial history which felt odd to me...

When you go to the "rijksmuseum" in Amsterdam there is a disclaimer context sign next to every painting adressing colonialism. This would've been in place to put these here aswell...


I drove further to Miami beach to catch the sunset and thick off something of my bucketlist. The TV show "miami ink" got me into tattoos at a very young age. So I had to get a small souvenir there! I also met Ami James! Such a great experience!


The morning after I drove down to Key West but stopped first to do an excursion in the Everglades national park with an airboat! Saw aligators and the beauty of swamps!


In Key west I got onto a glass bottom boat to see the second largest barrier reef in the world 😍 The sunset made it even more special with Key West sunset Celebration.


Key West is the most beautiful destination of my trip! It's literal paradise!


To the last couple of days!


---------------------------------------------------------------------Na Jacksonville nam ik de tijd om langs St. Augustine te gaan, de oudste stad van de VS. Ze leken erg trots op hun koloniale geschiedenis en dat vond ik vreemd...

Wanneer ja naar het rijksmuseum gaat in Amsterdam hangen er overal bordjes bij schilderijen die nog maar in de buurt komen van colonialisme. Dit had hier ook gepast geweest...Ik reed verder naar Miami Beach om de zonsondergang te zien en iets van mijn bucketlist af te strepen. Door het tv-programma "Miami Ink" ben ik op jonge leeftijd begonnen met een liefde voor tatoeages. Dus ik moest daar een klein souvenir hebben! Ik heb ook Ami James ontmoet! Zo'n geweldige ervaring!


De volgende ochtend reed ik naar Key West en stopte ik even voor een excursie in Everglades nationaal park! We zagen aligators en de schoonheid van het moeras!

In Key west ging ik op een boot met glazen bodem om het op een na grootste barrièrerif ter wereld te zien 😍 De zonsondergang maakte het nog specialer met Key West sunset Celebration.

Key West is de mooiste bestemming van mijn reis! Het is letterlijk een paradijs!


Op naar de laatste paar dagen!
68 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page