top of page

Day 3 & 4: More GRC and feeling great

25/07/2023

The concept of this GRC meeting is with the main goal to make people network and form new connections. So I've been mingling every day and I'm not exhausted. I didn't expect this, cause normally conferences are very socially tiring for me. It helps me so much that I'm here alone, so I just go to a different table of people every day to meet them so that I get to know everyone. Lone wolf style. I find myself having breakfast with the greatest scientists, them laughing at my jokes and us discussing cardiogenetics. They coming up to me and remembering my name. That's what actually sparks joy and keeps me going strong! Whenever I meet a new scientist I introduce myself as a PhD student in the lab of prof. Dr. Bart Loeys (he's a hero here duhh). The reactions are golden: 'oh wauw, that's really great. He's such a big name in our field',.. I would lie if it doesn't make me feel better about myself and my research :p


So everyday is fulled with lectures from 9.00 till 12.30 and then from 16.00 till 21.30. Long days, but in the afternoon there are activities planned to mingle even more, like: painting, boardgames and yoga. Today we had the water colour painting activity, of course I only drew and didn't use colour. :)


On my way to mingle even more :)


________________________________________________________________________________________________________


Het concept van deze GRC-bijeenkomst is vooral bedoeld om mensen te laten netwerken en nieuwe connecties te maken. Dus ik begeef me elke dag onder de mensen en ik ben niet uitgeput. Ik had dit niet verwacht, want normaal gesproken zijn conferenties erg sociaal vermoeiend voor me. Het helpt me zo dat ik hier alleen ben. Ik ga gewoon elke dag naar een andere tafel om mensen te ontmoeten, zodat ik iedereen leer kennen, zoals een eenzame wolf. Ik zie mezelf ontbijten met de grootste wetenschappers, ze lachen om mijn grappen en we bespreken cardiogenetica. Ze komen naar me toe en onthouden mijn naam. Dat maakt me blij en houdt me op de been! Telkens als ik een nieuwe wetenschapper ontmoet, stel ik me voor als doctoraatstudent in het lab van prof. Dr. Bart Loeys (hij is een held hier duhh). De reacties zijn goud: 'oh wauw, dat is echt geweldig. Hij is zo'n grote naam in ons vakgebied', ... Ik zou liegen als het me niet een beter gevoel geeft over mezelf en mijn onderzoek :p


Elke dag zit vol met colleges van 9.00 tot 12.30 uur en daarna van 16.00 tot 21.30 uur. Lange dagen, maar in de middag zijn er activiteiten gepland om je nog meer onder de mensen te mengen, zoals: schilderen, bordspellen en yoga. Vandaag hadden we de activiteit 'schilderen met aquarelverf', natuurlijk heb ik alleen getekend en geen kleur gebruikt!


Op weg naar nog meer gezelligheid :)90 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page